top of page

Kreatív foglalkozásaim célja, hogy a kortárs művészetet, valamint a térben formában és anyagban való gondolkodás izgalmas világát szélesebb körben megismertessem.

Kortárs képzőművészeti foglalkozásaim tartalmilag szorosan kapcsolódnak alkotói tevékenységemhez, és az ott létrehozott munkák formailag is követik azt. A programon résztvevők vezetett, egyéni alkotói tevékenységet folytatnak, ahol művészeti alapgondolat megragadása és a személyes belehelyezkedés az elsődleges szempont. A végcél  egy olyan tárgy vagy kép létrehozása,  ami a saját történetük, érzékelésük, érzéseik által íródott és alakított műtárgy.
Ezeket a kurzusokat azoknak ajánlom, akik nyitottak a kortárs művészetre, és szívesen merülnek el a gondolati, érzelmi és vizuális világ összefüggéseinek vizsgálatában.

A kreatív foglalkozások során olyan téri és formaalkotási feladatok kerülnek az előtérbe, ahol az anyagismeret és a térben való gondolkodás alaposabb megismerése a cél. Ezek a kurzusok elsősorban gyerekeknek készülnek, de a részvétel nem korhatárhoz kötött, bárki akinek az adott téma felkelti az érdeklődését szívesen várom!

Ha szeretnél értesülni az új kurzusokról, akciókról, iratkozz fel a hírlevélre!

Sikeres feliratkozás!

bottom of page